OGame Automizer Development Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Welcome on the OGame Automizer Development/Support Forum

If this is your first visit, be sure to check out the
http://ogameautomizer.com/doc/manual.html : A guide written by OA users with consultation of OA author (En)

http://ogameautomizer.com/doc/manual_de.html : A guide written by OA users with consultation of OA author (Benutzerschnittstellenhandbuch) (GE)

http://ogameautomizer.com/doc/scripting_manual.html : OA Scripting Manual (En)

Author Topic: OA disconnette quando si costruisce  (Read 3465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PincoPallo

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 8
    • View Profile
OA disconnette quando si costruisce
« on: June 06, 2012, 11:47:36 AM »

Ciao, qualcuno sa come risolvere il problema che gira ora?
Quando provo a costruire navi, costruzione o altro OA mi disconnette automaticamente....
Come state risolvendo voi?
Ciao
Logged

Devil's Hand

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 2,523
    • View Profile
Logged

chronos001

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 71
    • View Profile
Re: OA disconnette quando si costruisce
« Reply #2 on: June 06, 2012, 09:08:56 PM »

Scaricati http://ogameautomizer.com/BetaVersion/OGameAutomizer.jar
lo sostituisci a quello nella cartella principale di OA e riapri il programma.... l'unica cosa che quando OA mette una ricerca, non la vedi nella sua overview ma in realtà è stata messa in costruzione... ma lo sta già fixando! ;)

DH è un MAGO!! hehehehe
Logged
 

Page created in 0.053 seconds with 26 queries.