OGame Automizer Development Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Welcome on the OGame Automizer Development/Support Forum

If this is your first visit, be sure to check out the
http://ogameautomizer.com/doc/manual.html : A guide written by OA users with consultation of OA author (En)

http://ogameautomizer.com/doc/manual_de.html : A guide written by OA users with consultation of OA author (Benutzerschnittstellenhandbuch) (GE)

http://ogameautomizer.com/doc/scripting_manual.html : OA Scripting Manual (En)

Author Topic: what if ?  (Read 2122 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wiiguy

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
    • View Profile
what if ?
« on: May 16, 2010, 10:52:32 PM »

okay here is my problem

yesterday i fleetsaved everything
now it is about to arrive on my planet
but 3 seconds after that there is att on that planet as well

now what should i do
i put my fleetsave time @ 2 min now
will it make it ?
Logged

calimero

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: what if ?
« Reply #1 on: May 17, 2010, 04:33:15 PM »

No u need to do it manually the bot can't save you so fast.
Else you can have some friends to place his fleet on your planet if u play on acs server.
Logged

wiiguy

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: what if ?
« Reply #2 on: May 18, 2010, 12:46:52 PM »

nm even i was to slow to save stuff
Logged
 

Page created in 0.026 seconds with 20 queries.