OGame Automizer Development Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Welcome on the OGame Automizer Development/Support Forum

If this is your first visit, be sure to check out the
http://ogameautomizer.com/doc/manual.html : A guide written by OA users with consultation of OA author (En)

http://ogameautomizer.com/doc/manual_de.html : A guide written by OA users with consultation of OA author (Benutzerschnittstellenhandbuch) (GE)

http://ogameautomizer.com/doc/scripting_manual.html : OA Scripting Manual (En)

Author Topic: Registration Problem!!!  (Read 2075 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TemhAAhmeT

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • View Profile
Registration Problem!!!
« on: October 18, 2010, 10:59:14 AM »

Hello,

I registered 2 days ago on 16.10.2010. My account didnt activated as registered user. And i send an email to support but didnt activated yet. I tought its related with weekend but its over :D and today is monday. And i am waiting...

My Paypal payment info is "Oct 16, 2010 10:37:10 PDT
Transaction ID: 56F69303HF141951W"

Thanks
Ahmet
Logged

Devil's Hand

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 2,523
    • View Profile
Re: Registration Problem!!!
« Reply #1 on: October 18, 2010, 01:00:11 PM »

will check this evening...
Logged

TemhAAhmeT

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Registration Problem!!!
« Reply #2 on: October 18, 2010, 01:25:21 PM »

Ok, thanks.
Logged

TemhAAhmeT

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Registration Problem!!!
« Reply #3 on: October 18, 2010, 09:18:15 PM »

My account is activated perfectly. Everything is fine for me :D.

Thanks...
Logged
 

Page created in 0.027 seconds with 21 queries.